Secret crush

Just nu går det tydligen runt en lista där man listar personer i serier man har haft en crush på. Och det är ju lite kul tycker jag. Typ ALLA i mitt åldersspann verkar ha varit kära  i Dylan i Beverly hills men det var verkligen inte jag. Såg på serien men var nog inte kär i någon där. Hade sex solklara Jenny-killar och två som jag fick fundera lite på och sen tog jag med en annorlunda bubblare också. Enjoy:


Crush nr 1. Solklart. Always. Ohotad. Jordan i ”mitt så kallade liv”. Ihhhhhh! Herrregud så kär jag var i honom. Svår. Tyst. Annorlunda. Och ögonen! Världens bästa serie för övrigt. Evig sorg att det bara blev 10 avsnitt. 

Älskade pacey i ”Dawsons creek”. Han bara växte och växte ju längre serien gick och jag var i hans team hela tiden. En töntig looser som ändå var cool. Visst valde joey honom tillslut?


Ben i ”Felicity”. Det där leendet. Och hur han var lite bortkommen men ändå hunkig. Nu när jag skriver den här listan blir jag väääääligt sugen på att se om alla serier igen. Synd att tiden inte riktigt finns. Undrar om de hade varit lika bra nu? 


Åhhhhh. Jess i ”Gilmore girls”. Bad boyen som egentligen var en mjukis. Vill minnas att han sårade rory och att det inte var ett lyckligt slut. 

Nästa bad boy – sawyer i ”Lost”. Omg! Crushernas Crush. Lite skäggig och smutsig och gudomlig. Lite som mannen, haha 😍

Om jag inte gillar bad boys faller jag för töntar. Älskar älskar älskar Seth från ”oc”. Hans läspande. Håret. Ögonen. Sarkasmen och ironin. Hjälp så underbar. 

Och jag måste ju nästa ha med svåra chuck från ”gossip Girl”. I början avskyr jag honom nästan men på slutet har jag kapitulerat för länge sedan. 

Och så en ny Crush. William i ”skam”. Tänk att vara 16 och ha en sådan kille, blir ju kollrig av bara tanken. 

Och det var den listan det. Undrar om inte Jordan, Seth och sawyer är det största favoriterna…. Min bubblare är:

Spader knekt i just denna kortleksvariant. HAHAHA! Har alltid tänkt mig att han skulle vara lite snygg och hunkig i verkliga livet. 

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: