Det kommer tillbaka…


Man glömmer så lätt… Mini-mannen var riktigt jobbig att lägga från 1,5-2,5 år. Vi fick kämpa i eeeeevigheter och vissa kvällar somnade han en bra bit efter 21 . En bra läggning var klar runt 20. När han slutade sova på dagen blev han ”enkel” och har varit det sedan dess. 

Nu känns det lite som att Micro-mannen är på väg åt jobbiga-läggningar-hållet. Det är inte så illa ännu, men det är inte enkelt heller. En riktigt bra läggning sover han innan 19.30 men normalt blir det strax innan 20. Jaja. Hoppas att det ger sig med tiden för honom också. Han är allrud väldigt i gasen först och ligger och pratar och bökar och busar innan han kommer till ro. Sedan dröjer det ett tag innan han kommer ner i djupsömn. Vi lägger vartannat barn varannan natt och Micro-läggningarna är de ”jobbigaste”. Fast rätt kul också. Och hans nya är att säga natti-datti istället för gonatt. Den ungen alltså….

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

4 responses to “Det kommer tillbaka…

 • wmajvor

  Jösses, så mycket bus i den blicken alltså!

  Gilla

 • Jessica

  Nu när jag jobbar mindre kvällar (sedan jag började jobba 50% på abortmottagningen) har vi allt mer och mer börjat lägga killarna samtidigt vilket är smidigt eftersom de sover i samma rum. Då läser vi saga, säger godnatt och går ut och så somnar de efter kanske 10 minuter en kvart. Det är så mysigt att lägga båda två samtidigt 💗

  Gilla

  • -Jenny-

   Vi kan inte gå ut och lämna dem – det är DRÖMMEN. Jack vill ha sällskap och somnar ju på några minuter så det är okej. Tim måste vi vara med för annars springer han runt och busar och gör allt annat än varvar ner och somnar. När man lägger båda själv får man prata mycket och springa en del mellan deras rum innan Jack somnar och man kan fokusera på Tim. hehe.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: