Tomt och tyst

Mannen är borta med jobbet över natten och kommer hem imorgon kväll. Och jag tänker innan att det nästan ska bli skönt med lite ”egen” tid på kvällen. Likadant när jag själv åker iväg. Då längtar jag bort. Men sen. När det väl är verklighet. Då inser jag att det ändå är bäst när vi är tillsammans. Hemma. Det är så tomt och tyst nu. Han saknas. Hans andetag. Hans närvaro. Hela han. Vi är verkligen bortskämda med att nästan alltid vara tillsammans. Fast det är nyttigt det här ändå. Att få inse hur bra vi har det och bli påmind om hur lycklig jag är i min vardag. 


Men det går verkligen ingen nöd på oss här hemma. Idag fick jag sällskap av mina föräldrar. Imorgon av mannens. Killarna var varma, glada och återigen – sååååå smutsiga!!! Båda fick klä av sig i hallen. 🙈 Mini-mannen berättade om monster jam och Micro-mannen spexade som bara han kan. Läggningen gick okej och nu ska jag läsa i sängen. Gonatt!

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: