Slut som artist


Hur mysigt vi än hade det på Gotland så är visst energin slut nu. Det var underbart att sova hemma i vår egen säng inatt men idag är både jag och mannen såååååå trötta. Det känns nästan som en bakfylla. Orkar egentligen ingenting alls men har tagit tag i tvättberget, handlat och fixat här hemma. Veckan blir lugn med fortsatt hemmaplock och små utflykter så att vi kan återhämta oss. Alltså. Gotland i sig var ju inte jobbigt men när vi kom hem sjönk allting in på något sätt. 

Har i alla fall massor av inlägg från ön som kommer framöver. Både för min skull och för den som kanske ska dit framöver. 

Mini-mannen var också trött och slocknade innan 19. Micro-mannen slocknade nu. Nu blir det serietittande med mannen (men bara ett avsnitt) och en nyupptäckt favorit. Marabou mintkrokant. Jag är sådär supertråkig och köper bara samma choklad. Testar sällan nytt. Växlar mellan hederlig mjölkchoklad, japp och så apelsinkrokant. Men nu har jag en ny smartig kärlek och tackar svärbror för det. Den är gudomlig. 

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: