Som det ska vara men rutinerna går åt skogen


Redan igår kväll/natt kickade den nya medicinen in. Så som det ska vara med (rätt) antibiotika – snabb effekt. Mini-mannen har varit feberfri hela dagen. Jippie! Okej. Han kanske inte är helt tipp-topp men tillräckligt okej för att flöjta runt med oss. Så skönt. 

Mindre skönt att att våra rutiner helt fallerat nu under semestern. Inte alla rutiner, men sömnrutinerna är helt körda. Hemma lägger vi lugnt och snabbt. J brukar somna vid 19.15 och T vid 19.30 eller senast 20. Inte nu. Verkligen inte nu. Pjuh. De vill inte sova så läggningen är både långdragen och en kamp. Vi har gett upp att följa den vanliga tiden och försöker läsa av när det är läge och de är trötta men det tar ändå tid att få dem att komma ner i varv och somna. Vi semestrar med kusinerna och killarna har hur kul som helst. De slocknar vid 21-22. Och då skulle man kunna tro att de sover på morgonen. Men nej, ännu tidigare än normalt tar de morgon. Runt 06-06.30. Zzzzz. J som inte brukar sova på dagen somnar i bilen varje dag och T som egentligen sover en gång efter lunch, sover antingen 2 gånger eller 1 gång och på helt konstiga tider. De är ömsom gnälliga och övertrötta, ömsom spralliga. När tar energin slut? De går ju back i sömn med 2-3 timmar/dag? Jaja, de har veeeeerkligen kul i alla fall!

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: