Jag är grym

Hehe. Jo, men jag är grym. Utvecklingssamtalet idag gick ganska bra. Vi var överens om mina styrkor och (få 😆) svagheter och hur jag ska jobba och utvecklas i framtiden. Jag är serviceinriktad, tar ansvar, är effektiv, positiv och kommer med nya idéer för att komma framåt. En mindre bra sak som jag verkligen tar med mig och ska jobba på är att skriva kortare mail. Jag mailar som jag pratar och tänker. Försöker alltid förklara så mycket som möjligt för att det ska bli tydligt och inga missförstånd men det är bättre att vara kort och rak och förklara mer sen om det behövs. Här i bloggen kan jag skriva mer fluffigt men på jobbet ska jag sträva efter kort och tydligt. Det enda tråkiga med mitt jobb är lönen. Hade jag tjänat 2-3000 kr mer i månaden hade allt varit toppen. Vi receptarier hamnade dock lite för lågt från början och det kommer vi aldrig komma ikapp. Lönen är inte allt men det är lite surt att jag hade tjänat mer på ett apotek…

Här hemma har vi tagit helg. Kidsen sover och vi ser på Beck i soffan (jag med ett halvt öga). 

  

Micro har ”äntligen”  lärt sig blinka. Mini kunde det långt innan han fyllde ett år men Micro behövde lite mer tid på sig att klura ut hur man gjorde. Å andra sidan har Micro gått längs med möbler i flera månader och det började inte Mini med förrän han fyllt år. De gör verkligen saker i sin takt och vid olika tillfällen. 

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

2 responses to “Jag är grym

 • Jessica

  Så roligt att utvecklingssamtalet gick så bra! Jag tycker alltid att det är så jobbigt att gå på just utvecklingssamtal..

  Ha en fin helg 🙂

  Kram

  Gilla

  • -Jenny-

   Utvecklingssamtal är lite speciellt men ändå kul. Tycker att det är svårt att ta emot beröm. Jag vet att jag gör ett bra jobb men vet liksom inte om jag ska nicka, hålla med, le eller tacka när vi pratar om mig och mina egenskaper. Jaja. Ett år till nästa gång.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: