Framtidsfundering

 
Såg av en slump att jag hade skrivit 999 inlägg. Det här är alltså inlägg nummer 1000 🙈. Det är många det och ett tag nu har jag velat lite om hur jag ska göra framöver. Fortsätta blogga eller sluta blogga? 

För mig är det inte jobbigt att skriva ett inlägg. Jag väljer bara en bild och vad jag vill skriva om och så knappar jag ner det. Klart. Vissa inlägg tar lite längre tid förstås men oftast är det lätt gjort och inget jag känner stress eller press över. Tolkar man mig svart på vitt kan jag nog låta ganska kall och sansad men mellan raderna finns det kärlek vill jag lova… Jag skriver snabbt om det jag känner just då och sedan lägger jag inlägget bakom mig. Ältar sällan. Har ändå inte stenkoll på vad jag skrivit och det kan hända att jag upprepar mig. Går inte själv tillbaka och läser utan skriver och delar med mig och hoppas att någon har glädje av det. 

Och det är just det som gör att jag funderar på hur länge jag ska blogga. Dela-med-mig-biten. Det vet jag att jag tagit upp tidigare – det här med hur man balanserar att dela med sig och att vara privat. Ju större barnen blir desto mindre vill jag dela med mig. Desto mer vill jag behålla för oss. Samtidigt är det ju just inläggen om barnen som de flesta läser. Vem bryr sig om min shopping och vad jag läser och hur jag tränar? Och själv uppskattar jag mammabloggar om stort och smått. Tips, shopping, utveckling och vardag. Som det ska vara. 

Så. Jag kommer inte att sluta nu men jag kommer inte att hålla på för evigt heller. Till Micro fyller ett år i alla fall. Eller börjar gå, vilket som kommer först. Sen får vi se. Men samtidigt ska jag ju springa göteborgsvarvet och det vill jag blogga om. Vägen dit. Om vi gifter oss vill jag blogga om det. Min dröm är att bygga hus och det skulle jag också kunna blogga om om det någonsin blir av. Så vi får se. Om det blir 1000 inlägg till, hehe. 

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

4 responses to “Framtidsfundering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: