På hemmaplan igen

Vi är tillbaka hemma i Mölndal sedan några timmar och som vanligt är det så skönt att komma HEM. Borta bra ni vet… Vi har dock haft det fantastiskt bra hos Rs bror med familj och blivit bortskämda med god mat och trevligt sällskap. Kvällarna var jättemysiga och alldeles lagom. Lite tv i bakgrunden, lite prat och hyfsat tidig sänggång så att man orkar med morgondagen.

Vi har ju turen att ha nästan all nära släkt i Göteborg. Det är bara Anders & Co som bor en bit bort. Tre timmar med bil för att vara exakt. Det är tråkigt att inte kunna träffas oftare men samtidigt blir det ju mer kvalité när vi väl ses i och med att vi sover över och umgås hela dagar. Jaja…

Som vanligt när vi reser bort har Jack skött sig näst intill exemplariskt. Knappt något gnäll och mycket mindre klängande och hängande i byxbenen än hemma. Han har lekt och roats av sina kusiner. Låtit sig matats och charmat sina släktingar. Under dagarna vi varit borta har han lärt sig att blinka på beställning och så börjar han kanske fatta att han kan gå längs med/mellan möbler. (Bättre sent än aldrig på den.) Enda kruxet nu var kvällsläggningarna. Jack var tokpigg, som en mört. Tjoade och ville inte alls sova. Istället för runt kl 20 stängde han inte sina blåa förrän efter 21. Vi måste nog ta tag i att ändra från 2 dagsvilor till 1 ganska omgående och se om det hjälper.

20131230-200559.jpg
På väg hem sov han i alla fall, fast bara 30 minuter…

Nu är bilen inlämnad för service och om vi har tur är den klar torsdag/fredag. Vi får låna mina föräldrars bil imorgon och på onsdag också så detta ska nog gå bra.

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

4 responses to “På hemmaplan igen

 • Ewa Wiklander

  Hej Jenny! Tack för ett fint kort som kom idag. Ha en trevlig helg – och hälsa R och J.
  Kram Ewa

  Gilla

  • -Jenny-

   Hej Ewa.
   Vassego. Synd att skärpan var lite dålig men bra att det kom fram tillslut i alla fall.
   Kram

   Gilla

 • annagranstrom

  Härligt att ni hade det så bra! Victor är lik Jack där – borta är det alltid jättekul och gnälls inte. Sover bättre också. Han började sova en gång om dagen när han var ett (i början 1,5h ca, nu kan han sova 15-90 min men han får aldrig sova efter 14:30, för då är det kört att somna senast 20!).

  Gilla

  • -Jenny-

   Vi har haft sista vilan typ 15.30-16.30 och det har funkat men nu verkar han redo för en vila på dagtid.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: