En bra jul helt enkelt

Det var jätteskönt att bara vara hemma igår. Vi hade det mysigt hela dagen och gjorde ingen stor grej av att det var just julafton. Vi började morgonen i sängen alla tre med lite julmys. Även om det hade varit gott att någon gång kunna sova ut så finns det inget bättre än att vakna av en liten hand i ansiktet.

20131225-203046.jpg
Sen hade vi besök i olika omgångar mellan halv elva fram till nio på kvällen. Vi åt grötlunch och sedan julmat varvat med godis. Julafton måste vara årets ”mättaste” dag. Förutom nyårsafton kanske?

20131225-203415.jpg
Farfar var tomte en stund, men när Jack blev ledsen struntade vi i det. Julklapparna var inte det minsta spännande. Inte ens snörena roade mer än i några minuter så jag och R fick öppna. Mini-mannen fick påfyllning till garderoben och lite mer leksaker. Brio-leksakerna gick hem men allra roligast var ett 2-pack med mjuka ”fotbollar”.

20131225-203623.jpg
Jack var i sitt esse hela dagen och showade järnet. Han tyckte att det var kul med så mycket besök och så mycket uppmärksamhet. Han var helt slut redan vid 18.30 och slocknade på en sekund vid 19.20 och det är tidigt för att vara honom. Bra dag helt enkelt. (Förutom vädret som varit under all kritik. Hårda vindar och regn, regn, regn.)

Idag har vi fortsatt i samma lugna anda. Ätit rester, promenerat och skrotat runt. Och idag, ungefär vid den här tiden för 34 år sedan föddes jag så GRATTIS till mig!!!

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

2 responses to “En bra jul helt enkelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: