FitnessFighten – Resultat

Nu är ni nyfikna va? Då spaltar jag upp det för er:

Vikt: -4,7kg (76,6 till 71,9)

Under byst: -7cm (85 till 78)
Midja smalaste stället: -10cm (89 till 79)
Över naveln: -10cm (98 till 88)
Över kärlekshandtagen: -7cm (100 till 93)
Rumpa: -4cm (107 till 103)
Höger lår: -3cm (67 till 64)
Vänster lår: -4cm (66 till 62)

Jag hade varit nöjd om jag landade runt 73 kg som jag vägde i början av graviditeten och jag hoppades så att jag skulle klara det. Nu blev det lite mer och jag bara tackar och tar emot! Har nog inte vägt under 70 kg sen jag träffade R utan detta är nog min vuxna trivselvikt.

Rumpan är nästan som förut då jag har tappat mest runt magen men räknar man ihop det är det ju en himla massa centimeter ändå. Är såååå nöjd. Speciellt eftersom det inte känns som om jag är en sån som tappar i vikt lätt. Behålla vikten hoppas jag att jag är bra på. Har legat runt 76 sen J var två månader oavsett hur jag ätit och tränat då då ska jag väl kunna hålla min nygamla vikt?!

De senaste 30 dagarna har förändrat mitt liv. Eller. De senaste 30 dagarna har gett min min garderob och min kropp tillbaka. För mig har den här månaden betytt jättemycket. Mer än jag trodde. Jag har skrivit tidigare att jag alltid accepterat min kropp och aldrig skämts för den. Och att jag tyckt att jag sett smal ut efter graviditeten även om byxorna inte passat. Så känner jag fortfarande men nu inser jag ändå att jag verkligen, verkligen ville tappa några kilon för att se ut mer som innan. Jag ville inte bara ge upp och köpa nya kläder.

Poängterar igen att jag inte är någon smalis. Jag är inte slank. För att bli smal på riktigt skulle jag behöva kämpa järnet. Både träna mycket och äta rätt, hela hela tiden och det prioriterar jag inte just nu. Efter graviditeten har min kropp sett ut som vanligt, bara lite större överallt. Nu efter fitnessfighten ser den fortfarande ut som vanligt, bara lite mindre överallt. Jag är lite större, men jag är faktiskt ganska fast under hullet då jag alltid tränat. Den största skillnaden mot för 30 dagar sedan är att mina byxor sitter bättre. Det är inte obekvämt och jag känner mig inte tjock utan de sitter som de ska, som de gjorde förut. Kläderna sitter snyggare och jag känner mig snyggare. Hur bra är inte det?

Jag har tagit före-bilder. Men jag har inte hunnit ta efter-bilder ännu. Ska göra det imorgon. Om jag vågar lägger jag upp dem i detta inlägg imorgon eller på tisdag, hehe.

Edit: har tagit efter-bilder, men tycker inte att det är så stor skillnad att jag vill lägga upp dem. Som sagt, samma Jenny, bara mindre. Känns inte helt bekvämt att lägga upp bilder i underkläder som ”vem som helst” kan se. Bilder med kläder är okej, men inte utan. Och på stranden seeeer jag ju den som ser mig liksom.

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

14 responses to “FitnessFighten – Resultat

 • Maja

  Imponerande!!! Jag är fortfarande inne i ett träsk av bullar o kaffe..

  Gilla

  • -Jenny-

   Tack! Man bara bestämmer sig och sen gör man det!

   Jag var inte nöjd innan. Om du är det är det väl bara att fika på! Om inte och du inte vill och kan köra hårt kan du kanske unna dig en eller två gånger i veckan?

   Gilla

   • Maja

    Är absolut inte nöjd.. Man mår ju som man förtjänar.. trött o seg. Man blir ju så mkt piggare om man tränar o äter bra… Kanske ska göra som du säger, unna sig ngt ngn dag i veckan..
    Är grymt imponerad av att du orkar o hinner träna så ofta! Visar ju att det inte finns några undanflykter 🙂

    Gilla

   • -Jenny-

    Jag har alltid tränat innan så jag är van, men det är såklart mycket meckigare nu. Vill ju ha tid för båda mina killar. När jag bestämt mig för något ser jag i alla fall till att genomföra det…

    Gilla

 • Majvor Wiklander

  Bra kämpat! Verkligen en imponatormånad , eller hur?

  Gilla

 • Anna Granström

  Gud så bra jobbat! Och lika mått vi har! Nu har jag inte mätt på 2 mån, men midjan är nästan exakt samma (jag har 78) och resten oxå. Hur lång är du? Jag = 168cm. Jag väger 69,6 och det är så svååååårt att gå ner. Å andra sidan har jag ju inte din disciplin på långa vägar. Har 65 som normalvikt.

  Gilla

  • -Jenny-

   Tack!
   Kul att vi har lika mått. Brukar inte mäta mig i vanliga fall. Men då har vi lika mått när du fortfarande är missnöjd och jag relativt nöjd

   Gilla

   • Anna Granström

    Ja men så är det ju, och mina kläder sitter skit! Jag kommer ju ännu inte i ett enda av mina gamla par jeans (de går inte att knäppa, alternativt att magen väller över groteskt mycket). Har två par jeans jag köpte nya i somras i USA… Så jag jämför med mig själv 🙂

    Mätte mig en gång/mån efter Victor pga en utmaning vi körde i en Mammagrupp. Imorse 77cm midja, mer hann jag inte mäta.

    Alla kvinnor är liksom smala på min sida. Ingen är stor ens över 60 (utom en halvsyster till mig) så jag jämför mig nog med dem.

    Gilla

   • -Jenny-

    Min släkt är inte den smala typen. Mer den trivselrunda även om syrran är tränad som tusan

    Gilla

 • Jessica

  Så otroligt duktig du varit! Jag är så himla imponerad 🙂 Detta måste kännas skönt!

  Gilla

  • -Jenny-

   Det känns superskönt att jag inte gav upp och accepterade att väga mer. Även om 4.7 kg inte är så himla mycket gör det stor skillnad för mig. Det finns mer att ta av, men nu njuter jag av att vara där jag är.

   Gilla

 • christina

  jag är ju här och läser ibland men får aldrig ändan ur vagnen att kommentera. men nu måste jag ju: vad grym du är! önskar att jag hade lite av din disciplin darling!

  Gilla

  • -Jenny-

   Äsch, du behöver inte kommentera. Nöj dig du med att smygläsa men tack ändå! Ibland är jag äckligt disciplinerad, men bara ibland. Puss.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: