FitnessFighten dag 29

20131129-194228.jpg
Det här har varit min bästa kompis och eviga kompanjon under november månad. Min lilla svarta. Matvåg. Allt mat ska vägas och även om jag lärt mig ungefär hur mycket 140g minikeso är, väger jag av bara farten. Ibland blir det 139, ibland 141 och jag orkar inte alltid vara exakt på grammet. Köpte vågen för typ 200kr inför starten av fitnessfighten och det var det värt. Jag ville ha en enkel digital våg och mitt enda krav var att jag ville kunna nollställa den. Det har funkat klockrent och vi kommer att kunna använda den framöver också.

Och hörrni. Imorgon går jag i mål! På söndag är jag en fri kvinna igen, hehe. Fast jag ska försöka hålla kosten på mitt eget vis även om jag kommer unna mig lite mer onyttigt första veckan.

Träningen idag ville jag bara klara av så fort som möjligt. Dagens nya styrkeövning var den överlägset svåraste hittills. Man skulle balansera på ett ben och sedan böja det samtidigt som man fällde överkroppen med raka armar och en vikt. Låter helknasigt och det var det.

Glad Jenny ikväll.

Annonser

Om -Jenny-

Mitt I livet. Man och två barn. Älskar böcker. Köper och säljer Lola. Funderar. Tycker till. Jobbar. Är. Lever. Visa alla inlägg av -Jenny-

2 responses to “FitnessFighten dag 29

 • Anna Granström

  Grattis! Du är GRYM! Är så impad av dig.

  Vet att det verkligen gjort skillnad. Har du vägt dig under denna tid och har du gått ner, eller har du ”bara” shapeats upp eller vad man säger? Har du fuskat något eller kört strikt hela månaden?

  Återigen: du är grymt bra!!

  Gilla

  • -Jenny-

   Tack!

   Jag har nästan inte fuskat alls utan kört precis som man ska. Åt utelunch på Ullared, det är mitt största fusk. Den var dock inte så hemskt fel som ett mcd-mål skulle varit. Lite mer potatis än enligt mallen och så romsås som är förbjudet. Sen har jag haft på lakritspulver på kvargen några gånger. Men med tanke på att man äter 6×30=180 gånger så tycker jag att det känns helt okej ändå.

   I början vägde jag mig oftare för att jag ville se resultat. Men sen slutade jag eftersom det blir lite stress kring vikt. Tjuvvägde mig imorse dock och jag är sjukt nöjd. Redovisar resultaten imorgon. Både vikt och cm. Jag ser ut som innan i kroppen, bara lite mindre överallt. Det är svårt att se egna resultat eftersom jag ser mig i spegeln varje dag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: